Aktuellt

 

 

 

Personal

På senapskornet har vi en fantastisk personal som, genom sitt mjuka sätt och sina stora hjärtan, är väldigt omtyckta av barnen. Den trygga och  kreativa miljö som vår personal skapar får våra barn att växa och utvecklas i sin egen takt och efter sin egen förmåga. Personalen visar ett stort engagemang och har en förmåga att se varje barn för den de är.

Genom att vara väldigt tillmötesgående och flexibla är de även populära bland föräldrarna och som förälder känner man sig alltid trygg med att lämna sina barn på förskolan.

För att den kristna profilen ska komma in i verksamheten på ett naturligt sätt har några i personalen en personlig kristen tro och är aktiva i någon församling.
 

Vi som jobbar härPersonalen

Det är vi som arbetar på Senapskornet.

Vår viktigaste uppgift är att varje dag se och bekräfta alla barn. Här på Senapskornet har vi goda möjligheter till det då vi har en lagom stor grupp som vi delar upp i mindre grupper under dagen.

 

Vi vill att alla barn ska ha roligt när de är på förskolan. Men det är också viktigt att vi vuxna har kul på jobbet. Gemensamt har vi stor erfarenhet och kunskap av naturen, sång och musik och skapande verksamhet. Vi vill komplettera varandra och diskuterar ofta hur vi bäst tar tillvara varandras kompetens.

Vi ser på barnen som kreativa, kompetenta personer som kan lära oss och varandra mycket om livet.

När barnen lämnar Senapskornet vill vi att de har med sig en god självkänsla och en tro på att de duger och kan!

I personalgruppen har vi två förskollärare och två barnskötare.